top of page
ONZE BELGISCHE AARDAPPELEN
LAATSTE NIEUWTJES
cq5dam.web.1410_edited.jpg
FIETSROUTE WANDELROUTE TOURNÉE LOCALE – EIGENZINNIG DIJLELAND

Waarom zouden we niet eens toerist spelen in eigen land en op ontdekking gaan naar verborgen parels binnen onze landsgrenzen? Om je te helpen bij deze plannen werd Tournée Locale gelanceerd, een gids met 18 fiets- en wandelroutes. Een originele manier om België te ontdekken, lokale producenten te ontmoeten en hen te steunen. En ja hoor, je passeert ook langs onze boerderij!

Meer info vind je hier

Brochure boeren met klasse.jpg
LANDBOUWEDUCATIE

Als lid van 'Boeren met klasse' stellen we graag de deuren van ons landbouwbedrijf open voor (scholen)groepen, gaande van het kleuteronderwijs tot en met voortgezette opleidingen.
 

Het aanbod en de duur van het bezoek wordt afgestemd met/op de focus van de doelgroep.

Zo zou 'STEM' een mogelijke focus kunnen zijn (hefbomen, overbrengingen, robots, sorteersystemen, kringlopen, chemische reacties, gps-toepassingen, sensoren..) om op ontdekkingstocht te gaan op onze boerderij.

Voor meer info, contacteer ons via info@hoeveverkoopgille.be

fietsroute-2.jpg
LANDBOUWLEERROUTE LANGS DE HAACHTSE VELDEN

In onze streek valt voor fiets- en wandelliefhebbers heel wat te beleven rond het 'Witte Goud'.
Onze boerderij ligt aan fietsknooppunt 32 en is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de streek Brussel-Leuven-Mechelen.

Andere leerrijke ontdekkingen in onze buurt zijn onder andere de landbouwleerroute 'Langs Haachtse velden', een educatieve en interactieve fietsroute van 32km en het witloofmuseum in Kampenhout.

bottom of page