top of page
HoeveverkoopGille-veld-LR.jpg
HoeveverkoopGille-rooien-LR.jpg
Hartvormige aardappel.jpg
dilyara-garifullina-_KpeUltr9Is-unsplash
GH-aardappelen.jpeg

Onze familie heeft zich gespecialiseerd in de productie van Belgische aardappelen & Brussels Grondwitloof.

De aardappelen worden door middel van precisielandbouw op de meest duurzame wijze geteeld en verwerkt.

 

Wij richten ons daarbij vooral op de korte keten en de lokale rechtstreekse afzetmarkt.

 

Daarnaast wordt reeds vier generaties lang het grondwitloof op de meest authentieke en traditionele manier geteeld. Denk hierbij aan de eigen winning van witloofzaad met eigen soorten en het gebruik van onder meer dekgrond en golfplaten.

DE KORTE KETEN, GROTE VOORDELEN

Korte keten is wanneer je voeding weinig of geen tussenschakels passeert en dus via de kortste weg van bij de boer op je bord terecht komt. Zo weet jij precies waar je voedsel vandaan komt en ben je zeker dat je verse producten in huis haalt. En goed voor de boer, die er een eerlijke prijs voor ontvangt. 

VERSE PRODUCTEN

Door je groenten rechtsreeks bij de boer te kopen ben je zeker van de versheid van de producten. Dit kan via onze hoeveautomaat, of in je lokale supermarkt.

MILIEUVRIENDELIJK

Inzetten op korte keten verkleint onze ecologische voetafdruk omdat het voedsel minimaal vervoerd wordt, heeft het ook een positief effect op het milieu. 

EEN EERLIJKE PRIJS

De producent bepaalt zelf de prijs. Ook over zijn aanbod en zijn productiemethode heeft hij via de korte keten veel meer zeggenschap. Dit geeft als positief resultaat een eerlijke prijs voor consument en producent.

STIMULEREN VAN DE LOKALE ECONOMIE

Producten die lokaal geteeld zijn worden via de korte keten lokaal verkocht en geconsumeerd.

Kortom.jpg

Als lokale producent zijn we aangesloten bij Kort’Om Leuven. Kort’Om is een coöperatie van lokale producenten uit Vlaams-Brabant. Ze staan garant voor kraakverse, kwaliteitsvolle producten. De webshop bij uitstek voor korte keten in retail, horeca, cateraars en andere professionelen die bij lokale boeren en producenten uit de regio Leuven willen aankopen.

DE REIS VAN ONZE AARDAPPELEN
aardappelreis.png

© Illustratie

DE REIS VAN HET WITLOOF
Dereisvanhetwitloof.jpg

© Illustratie

bottom of page